Ceca Ražnatović- Ako ste videli dno moje duše, onda ste u potpunosti razumeli izvor moje čežnje i - sažaljenja. Iako je otvoreno svima, prozirno jezero ima nepoznate dubine koje ni ronioci ne poznaju.

Ceca Ražnatović- Ako ste videli dno moje duše, onda ste u potpunosti razumeli izvor moje čežnje i - sažaljenja. Iako je otvoreno svima, prozirno jezero ima nepoznate dubine koje ni ronioci ne poznaju.
Svetlana Ražnatović - Ceca, rođena Veličković 14. juna 1973. godine u selu Žitorađa na jugu Srbije, poznata je srbijanska pjevačica i udovica ratnog zločinca. Muzikom se profesionalno počela baviti sa 14 godina, već 1987. godine i za vrlo kratko vrijeme stekla status priznate pjevačice u folk muzici.
Za 18. rođendan Ceca promoviše album Babaroga, a nakon toga počinje da pjeva u inostranstvu. Igra glavnu ulogu u filmu Stojana Stojčića pod naslovom „Nečista krv“, čiji je scenario napisan po istoimenom djelu Borisava Stankovića, ali film nikada ne biva završen do kraja. Tokom dramatičnih godina raspada Jugoslavije i rata u Bosni i Hercegovini, nastupala je samo u dijaspori i nije ništa snimala, osim antiratne duetske pjesme sa glumcem Radom Šerbedžijom „Neću protiv druga svog“. Kupuje stan u Beogradu i počinje saradnju sa Marinom Tucaković, koja je napisala neke od najvećih Cecinih hitova. Snima album „Šta je to u tvojim venama“, sa pjesmom „Kukavica“, koja je obilježila ovaj period njene karijere.
A nakon svega i LONDON-oktobar 2016.god., zaista Balkan postaje mali za ovu kontraverznu divu.
Ceca Ražnatović u društvu sestre Lidije i sina Veljka, tputovala je u London gde će održati koncert po prvi put u svojoj karijeri.
Popularna folk zvezda, oduševljena je svojim odlaskom u London, a pred sam odlazak otkrila je da će se potruditi da što više obiđe i upozna britansku prestonicu.

Tokom bombardovanja Srbije 1999. godine, zajedno sa suprugom i djecom često se pojavljuje na beogradskom Trgu republike, gdje pjeva sa kolegama protestujući protiv tzv. "agresije na Srbiju". Krajem godine objavljuje album „Ceca 2000“ sa najviše hitova i spotova u dotadašnjoj karijeri. Izdvojile su se pjesme „Crni sneg“, „Crveno“, „Dokaz“, „Votka sa utehom“, a tekst numere „Oproštajna večera“ kao da je nagovijestio smrt njenog supruga, zbog koje je album uspjela da promoviše tek nešto više od dvije sedmice. Pet pjesama sa ovog albuma, koji je prema općem mišljenju muzičke kritike jedan od najboljih u njenoj karijeri, Ceca nikada javno nije otpjevala.
NO osim lijepih stvari, o ovoj divi se pišu i loše stvari.
Da li ih se dotaći, pa razmisliti treba,,,,


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Svetlana Ražnatović - Ceca-Ona će uvek da blista.

Svetlana Ceca Ražnatović-"Nije dovoljno samo živeti!" - reče leptir, "Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cveća!"

Svetlana Ceca Ražnatović-Život svakog čoveka je bajka koju je napisala Božja ruka.